Fix

Idag har varit en riktig fix-dag. Har städat hemma (och vattnat blommorna, de var inte glada). Helt otroligt vad skitigt och stökigt det blir fort (jag menar, några veckor borde det väl hålla sig fräscht hemma, hehe)...

Har även varit hos bästa Emma i Orsa och fixat barret. Vi kom fram till att jag var där i somras senast (typ juni-juli). Med andra ord väldigt välbehövligt!

Nu njuter jag i soffan i vårt nystädade hem, dricker vin och käkar ost. Har det ganska bra med andra ord!


Vill...

- resa utomlands!
- köpa häst.
- köpa en mysig sommarstuga vid vattnet.
- skriva en bok.
- blogga (för tillfället i alla fall).

Som ni ser inga gratisaktiviteter förutom bloggandet så börjar väl där då!

En resa utomlands kan vara på väg! Mycket snack om en resa till London så jag hoppas att den blir av! Mamma vill även åka till ett varmare ställe så kanske även en sådan resa blir av, vi får se!

Häst kommer jag att köpa en dag. Frågan är bara när? Just nu känns det som att tiden inte räcker till, får se om förutsättningarna ändras snart. Saknar stallet som bara den, jag som äntligen hade kommit igång så bra med ridningen!

Gällande sommarstuga får vi se. Om det inte blir en häst inom kort kanske det blir en sommarstuga istället, ngt oklart här...

Skriva en bok? tänker ni... Ja, jag har faktiskt en dröm om att skriva en bok. Grejen är väl den att jag inte har någon klar bild över vad den skulle handla om. Tips? Ett annat hinder hade kunnat vara att jag inte är så jädra bra på att skriva berättelser... De blir lätt lite tråkiga... Men om jag får någon riktigt bra ide kanske jag ger det ett försök!

Känner mig lite ringrostig vad gäller bloggandet men ger det ett seriöst försök, bloggar ju inte längre på min hästblogg så kikar in och skriver lite här istället framöver! Enjoy!


RSS 2.0