Det svänger!

Ena kvällen helt död i soffan. Detta var igår. Likaså kvällen innan det och kvällen innan det...

Andra kvällen ovanligt pigg! Detta var ikväll. Trots att jag var hemma närmare kl. 18 från jobbet har jag både hunnit och orkat städa lite hemma. Plockat ihop, dammtorkat, tvättat mm. Jag har även hunnit avnjuta en god middag lagad av sambon. Fint det!

Nu ska jag hänga en tvätt, ta en dusch och krypa ner i sängen med min bok!

Har hunnit gosa lite med missarna också... :)


Vemdalen

Förra helgen Sälen. Denna helg Vemdalen. Vi har blivit riktiga fjällresenärer känner jag!

Hade faktiskt tänkt åka skidor denna helg då liftarna var igång och flera nedfarter öppna men tråkväder som regn och dimma gjorde att jag stannade i soffan.

Har ätit och druckit gott, barnen och pojkarna har åkt lite pulka/madrass och Vemdalsskalet har besökts. Men framförallt har vi tagit det lugnt. I fredags var jag helt krossad, igår var det inte mycket bättre. Idag börjar det kännas lite bättre och då är det dags att in i ekorrhjulet igen. Måste erkänna att jag tycker att det är lite halvjobbigt just nu men behöver inte gå in närmare på det här. Det är jobbrelaterat vilket gör att jag känner mig extra hemmakär för tillfället. Vill helst stanna hemma i sängen, pyssla hemma och framförallt mysa med världens finaste tjej!!

En rolig grej i helgen: En räv kom och kikade in genom fönstret när vi satt och åt! Han var tydligen hungrig...


Ledighet

Hemmet städat, blommorna vattnade, tvätten tvättad, håret uppfräschat, kläder inhandlade, Sälenfjällen besökta (inkl. spa, saunaworld, äventyrsbad, bästa matställena osv.), biosalongen besökt - mycket hanns med under ledigheten MEN den gick alldeles för fort!

Hallå jobbångest...


Shoppat

Det blev några påsar som fick följa med hem idag. Tyra fick en ny pyjamas, ett par tröjor och byxor. Sambon fick byxor och tröja. Jag fick glittriga tajts (bara för att de lockade fram gamla roliga minnen), mysbyxor, hårsmycke (köpt på var barnavdelningen på Lindex där de för övrigt hade helt underbara kläder från Missoni), underkläder, t-shirt och en grym tröja från St Tropez samt ett naggellack.

Tänk vad mycket vi FICK! Undrar vem som betalade??? ;)


Ro

Tanken idag är att jag ska ta dagen med ro!

Har tänt en massa ljus och haft frukostmys med min tjej. Blir nog en runda på stan också för att kika i lite affärer och fika.

Jag har även en hög med olästa fintidningar, de ska jag bläddra i idag!

Det var min plan för dagen. Återkommer förhoppningsvis för att visa innehållet i alla shoppingpåsar!






RSS 2.0