Vardagsrum

När jag senast visade upp vårt vardagsrum var det ganska kalt och inte helt färdigt. Numera tycker jag att det är mysigare, personligare och bäst av allt så är kaminen på plats!

Bjuder på den tidigare bilden och några nya!

(Kompletterar detta inlägg med info vart alla saker kommer ifrån. Fråga gärna om det är något speciellt ni undrar över!)


Vår bästa tid är nu

Tre och en halv vecka har nu gått av min semester. Det känns lite sådär att jag räknar men det känns fantastiskt att det är fyra och en halv vecka kvar!

Det känns även som att den bästa delen är kvar, den tillsammans med min stora älskling! <3 Jag vet att vi kommer att ha roligt oavsett väder men jag hoppas ändå på fint väder och lite stadigare än det har varit... Ska dock inte klaga, har haft många fina sommardagar, redan fler än förra sommaren! Vi har flera roliga saker inplanerade så ser fram emot en hel del just nu...

Har dock tänkt på en sak och det är att det är onödigt att bara gå och vänta på att saker ska ske. Lev även i nuet och gör det du vill göra! Så försöker jag tänka och just därför har en kväll på tu man hand planerats in så imorgon väntar middag och bio med min stora älskling! Onödigt att bara gå och vänta på att han ska få semester när vi kan njuta redan nu!

Min lilla och min stora älskling, mina hjärtan:






Sommar och sol

Har haft ett par dagar med riktigt härligt sommarväder och det har varit så underbart! Har åkt båt, solat, badat, tränat, grillat och suttit ute länge under blå sommarnattshimmel.

Idag blir det hemmapyssel och inköp av present för imorgon drar vi till Falun för att gå på kalas!


Shopping

Vad gör man när vädret är tråkigt men man vägrar att sitta inne? Jo, man shoppar! Med en vän med ett barn som underhåller ditt barn...

Hade en rolig dag igår tillsammans med en av mina grannar, hennes son och Tyris. Barnen hade kul (tänka sig, annars brukar att gå i affärer inte vara någon höjdare) och vi gjorde en massa fynd på rean. Vi valde att se till hur mycket vi sparade och det var massor!

Häromdagen blev det dock inga reafynd (eller jo, en jacka från H&M). På bilden skymtar mina nya Tigerjeans och en ny Tigerplånka.


Våga vägra vinter

Sitter i skrivande stund utomhus och äter frukost. Våga vägra vinter känns det som. Har jeans, huvtröja och en filt på mig och ändå är det kallt!

Väntar på att det ska bli riktig sommar med riktig värme! Som tur är har det kommit några sådana dagar emellanåt. I söndags till exempel. Då började jag dagen med en riktigt lång PW med grannarna för att därefter bli upphämtad med båt av sambo och barn för en heldag på sjön med sol, bad och fika. Underbar dag!

Har även haft en kväll ute på Strand med några fina tjejer, har haft en shoppingdag med en annan vän och har också hunnit med en riktig myslördag med sambon!

Trots att det händer en del märker jag att jag inte (!) är van vid att ta det så lugnt. Jag är van vid att det händer något heeela tiden. Blir nästan lite handlingsförlamad. Det är ihopplockat hemma, tvätten är tvättad men att städa är ju inte så kul att göra varje dag. Läsa gör jag också ibland men tar det lite väl lugnt! Idag blir det därmed någonting annat. Får se vad vi hittar på!


RSS 2.0