Klapp på axeln

Vissa dagar känner jag för att berömma mig själv. Idag är en sådan dag.

Gick ut hårt såhär första dagen på veckan och resultatet blev en riktigt produktiv dag.

Dagen i punktform:
- lämna på dagis
- jobba, full fart hela dagen
- köpa färg och kattmat
- hämta på dagis
- en fika i solen med Tyris
- städa hela nedervåningen (som såg ut som ett bombnedslag); plocka, plocka, plocka, diska, dammtorka, badrummet, dammsuga...
- tvätta två maskiner
- träning: promenad upp på berget
- duscha
- planera lektion inför morgondagen

Förstår inte själv hur jag hunnit med allt. Hade den här dagen fler timmar än övriga? Tänk vad enkelt allt skulle bli och vad mycket man skulle hinna med om varje dag var såhär!

Nu: sova!


Träning

När jag inte tränar blir jag trött. Och grinig. Och slö. Helt klart är att jag mår mycket bättre när jag tränar!

Har efter ett litet avbrott börjat komma igång lite igen. Promenad på en mil i torsdags, besteg ett berg i lördags, joggingtur i Hemus 5km i söndags. Bästa och roligaste passet var dock idag då jag i kvällssolen red ett pass på fina hästen Doris.

Det är kul med träning!


Måndag

I morse kände jag bara - ge mig mer ledighet!! Men faktiskt så blev denna måndag riktigt bra. Kul att träffa eleverna igen och så stressade jag inte runt alltför mycket mellan lektionerna så en bra jobbdag, helt klart!

Efter jobbet besökte jag Biltema för första gången. Blev faktiskt några saker inhandlade där. Dels en ny barnsits till cykeln, dels en sparkcykel vilket gjorde tjejen oerhört glad! Varenda unge på området har en sådan, nu även Tyris.

Hade en bra helg i Vemdalen också; vila, promenad upp på berget, god mat, god dryck och trevligt sällskap. Avslutade trippen med ett stopp i Sveg på bästa fiket: Café Cineast. Varför finns det inte något sådant bra fik här i Mora för?

Nu sova och ladda inför kommande arbetsveckan. Fem veckor kvar nu innan sommarlovet varav tre intensiva och två (förmodat) lugnare. Nice!


H&M junkie

Det var först när jag fick ett meddelande att jag var en mycket bra kund hos H&M och dessutom fick ett presentkort med några hundra på som jag förstod att jag nog handlar en hel del där.

Visst handlar jag i deras affärer ibland men kan inte påstå att det mesta blir inhandlat där. Faktum är att jag sällan handlar i butiker överhuvudtaget, hinner sällan göra det! Istället blir det shopping online och där funkar H&M bra, både till mig och Tyra.

Nu har jag varit i farten igen! Denna gång ren spontanshopping... En bikini, skor (!) och en klänning klickade jag hem den här gången...

 

 
 

Kortvecka

Tre arbetsdagar denna vecka, helt lagom! Långa, intensiva dagar som vanligt vilket såklart gör att lite ledighet välkomnas.

Hade tänkt åka till Vemdalen igår men blev framskjutet till i morgon. Helt perfekt för min del. Nu hinner jag fixa lite hemma idag, packa, planera mat och handla. Sen kan vi åka upp imorgon och bara chilla och ha det bra. Ser fram emot det!

En till bild på fina missen som ska hem till oss lite längre fram! Modig är namnförslaget som leder för tillfället. Har ni några andra förslag?


Härlig helg!

En riktigt trevlig möhippa igår. Rättviksmarknad, kattungemys och grillning idag. Det kan sammanfattas med: En riktigt bra helg!

Nu väntar tre jobbdagar, sen drar vi mot Vemdalen för en lugn och trevlig långhelg. Inga planer; bara att chilla, äta god mat, träna, umgås med barnen och vännerna. Skönt med miljöombyte ibland! Ett minus är tyvärr att väderprognosen säger regn - jag vill ha sol! Sola på balkongen med utsikten, solskenspromenader och grillning i solen. Hoppas att prognosen hinner ändras!

Bjuder på några bilder: danspass igår, möhipppegänget avbildade av den blivande bruden och sist men inte minst: Finaste kattungen som ska flytta hem till oss i sommar!


Long time no see...

Dags för nystart! För hundrafemtioelfte gången ger jag bloggandet en chans till.

Tyvärr har det inte varit så att jag bara lagt ifrån mig telefonen och gjort något helt annat när jag inte bloggat. Nej, jag har gått från ett beroende till ett annat. Från FB, till Hayday, till Candycrush, till Instagram... Det sistnämnda går ju faktiskt bra att kombinera med bloggandet, resten kan jag strunta i! Det betyder more time for blogging! ;)

Har varit ute på en massa roligheter under senvintern/våren. Har varit i Abu Dhabi (kan berätta mer om det i ett senare inlägg). Har varit iväg på en del tok med grannarna, bland annat en liten övernattning i Grönklitt och på onsdag är det dags igen då vi drar till Vemdalen. Sen är det såklart även så att jag har jobbat. Nu är det dock inte lång tid kvar innan det är sommarlov. Den här terminen har gått galet fort!

Det var en väldigt kort sammanfattning sen sist. Några fler återblickar kommer säkert att komma men i övrigt är det nu full fart framåt!


RSS 2.0