Garderobsrensning

Ett par dagar med ruggigt väder och semester, vad gör man då? Jo, man städar, städar, städar! Som vanligt hade det hunnit bli väldigt stökigt hemma (efter varje storstädning bestämmer vi oss för att hålla bättre ordning men av någon anledningen blir det aldrig så).

Förutom att det nu är städat hemma är även garderoberna rensade. Så skönt att ha det gjort!

Idag tänkte vi bara njuta vid sjön men det var väl kallt. Brrr.

Bjuder på före/efter bild från min garderob. Någon dag ska jag köpa ny garderobsinredning men det får bli längre fram... Har även satt upp en ny krok, som jag fått av grannen, i hallen. Tycker den är riktigt fin!


Midsommar mm

Då var midsommarhelgen över för den här gången och den kan sammanfattas som väldigt trevlig! Firade i Färnäs ena dagen och Sundborn nästa.

Har haft ett par dagar med skapligt väder och efter blomplantering på farfars grav och efter ett besök hos farmor blev det ett stopp på Orsa camping. Till Tyras stora lycka! Värre var det när vi skulle hem då alla på hela campingen fick höra Lilla frökens humör...

Idag spöregnar det så det blir en innedag med pyssel och städning. Har äntligen börjat få lite inspiration till hemmet igen! Nu ska hallen uppe bli målad och trappen ska bli färdig. Till helgen ska även Ikea besökas, lika kul varje gång!


Tre dagar

Tre härliga semesterdagar har gått. Varit och hämtat vår helt underbara kattunge Modig, har fixat uteplatsen, har varit på fika med hela Orsaligan, vi som hängde i vått och torrt i våra ungdoms dagar... Har grillat hamburgare, druckit ett glas vin i solen och haft det bra!

MEN, känner inte lugnet till fullo än... Är trött och lite hängig. Idag ska det dock firas midsommar! Det blir nog bra!


Overkligt

Har nog inte riktigt fattat att jag faktiskt har semester nu! Träffade grannen nyss och började genast prata jobb... Men kan erkänna att jag har haft en riktig slödag än så länge.

Efter en sovmorgon gav jag mig visserligen ut på en springtur men efter det har jag bara tagit det lugnt, ätit frukost, duschat, somnat i solstolen.. Sambon och dottern är på en liten roadtrip så jag har haft all tid i världen att göra just ingenting. Skönt ibland!

Hade en riktigt trevlig kväll med kollegorna igår också, ett bra avslut på terminen.

En fin tröja som jag fick igår, glömde nästan bort att jag fyllt år också...


Sommar!

En arbetsdag, födelsedag, middag med kollegorna, sommarlov, kattunge som flyttar hem till oss, midsommarfirande och säkert en del annat kul. Känns som att nästa vecka kommer bli en bra vecka!

Har även haft en riktigt bra helg... No complains... Bjuder på några bilder:


Ledighet

Ledighet i fyra dagar och har fått en försmak av den svenska sommaren. Underbart.

Igår hade vi en riktigt härlig dag på sjön. Åkte båt och gjorde små stopp som lunch på Strand, glass på Glassbåten, plockade upp vänner, badstopp på Sandön, släppte av vänner...

Vi hann även med att klappa på fina Jajje, städa ett våningsplan, se på film och äta gott!

Idag är det hemmafix som gäller innan det är dags för studentfirande.

Älska sommar. Älska ledighet.


Gömde

Glömde några saker i förra inlägget: träna, hänga med grannarna, umgås med mamma, hälsa på farmor, shoppa mm. :)


Snart ett liv igen!

Det känns som att idag är sista dagen med jobbångest. Har lite jobb idag och glömde ett papper som jag måste hämta på jobbet tidigt imorgon bitti. Men SEN är det bara finjobb kvar innan sommarlovet. Kreativa veckan med ett gäng i stallet, några möten, packa lite flyttkartonger (ska byta arbetsrum), rolig dag med klassen, skolavslutning mm. Tre dagar nästa vecka, fem dagar veckan efter det och sen en dag till. Sen sommarlov!

Haha, märks det att jag har nedräkning? Gillar mitt jobb men har varit så mycket att göra detta år att jag känner att hela jag verkligen längtar efter ledighet!

Jag vill: ha mysfrukostar, pyssla hemma, hänga vid båthuset, åka på småutflykter, se Rihanna och ha ett par roliga dagar i Stockholm med stora älsklingen, ha en härlig Stockholmssemester med hela familjen, hälsa på syrran, ha tid för spontana träffar med alla mina vänner, laga god mat, få hem våran kattunge, kanske ha en liten tjej-tripp någonstans?

Sommarledighet - jag välkomnar dig!!

Bäst av allt är såklart att få mer tid med den bästa jag vet:




RSS 2.0