Sportlov!!

Har sett fram emot det här lovet! Lov är såklart härligt som det är men detta lov har jag sett fram emot lite extra. Anledningen är såklart att vi snart drar till Abu Dhabi! Sol och värme - underbart!!

Första dagen på ledigheten var redan igår. Körde ett städrace så att det skulle bli lite ordning här hemma. Hann också med en mycket god middag i Orsa med tjejkompisarna!!

Idag blir det en sväng ner på Mora för att inhandla några grejer till resan. Blir nog lunch och kanske en fika också. Sen är det då dags för att packa!! Hoppas på att jag får till en bra packning utan för mycket onödigheter. Blir helt underbart hur som helst att packa i sommarkläder!

Nu dags att sätta fart!

Fick en liten försmak av solen igår:





<3

Igår hade vi en mysig alla hjärtans dag. Fika på dagis, lite shopping och middag på Ljungbergs hann vi med efter jobb och innan nattning.

Var på jakt efter baddräkt till Tyra och hon fick själv välja ut en inne på H&M. Jättesöt! Hittade även en sommarklänning med leopardmönster och en tröja med favoriten Rapunzel.

Idag blir det fortsättning på alla hjärtans då jag ska laga fixa i ordning en liten romantisk middag här hemma. Får se vad jag hittar på!


Helgfrukost

Lilltjejen bara sover och sover... Stackars...

Själv gjorde jag i ordning en riktig helgfrukost. Brukar alltid göra ordentlig frukost när vi är hemma på helgerna. Det är helglyx det!

På vardagarna blir det en skål med fil och müsli i farten. Hälsofil och har hittat en god müsli som det inte bara blir en massa smul kvar i botten på förpackningen. Från Finax.


Träning x två

Två veckors träning har jag missat att skriva ner. Har inte heller berättat om min "nya" träningsform (eller nygamla passar nog bättre).

Jag har börjat att rida igen!! Så kul och har en riktigt trevlig häst att jobba med. Hon kallas för Doris och tanken är att vi ska ha ett par pass i veckan tillsammans. Ser fram emot det!

Förra veckans träning bestod av två ridpass och ett MRL-pass på gymmet. Så. Bra. Pass!

Denna vecka har jag hunnit med ett pass med hästen. MRL-passet fick jag lov att ställa in då jag inte var (är) riktigt kry... Ett ridpass till hoppas jag dock få till denna vecka!


God morgon!

För en timme sedan var jag redo att dra till jobbet. Skulle bara klä Pyret och lämna henne på dagis.

Nu ligger jag och Pyret och myser i sängen. Dagen blev inte riktigt som vi tänkt då en viss sak (behöver inte gå in på detaljer) inträffade som gjorde att vi nu ligger här. VAB.

Har massor på jobbet, mycket som måste bli klart innan sportlovet. Får nog allt lov att klämma in lite arbete idag ändå.

Hoppas på snabb återhämtning så att vi snart är på banan igen. Men erkänner att det ändå är mysigt att ligga här och krama min lilla, varma tjej... <3


Lugn träningsvecka...

Förra veckan blev det inte många träningspass. I onsdags hade jag bokat MRL men det blev inställt så istället ställde jag mig på crosstrainern. Gick sååå tungt! Stod där en halvtimme med intervall 5/11 men blev helt slut så det blev inget mer den dagen.

Nästa pass var i söndags då jag var bokad på Zumba. Tyckte det var så roligt sist men den här gången hängde jag inte med alls!! Var ett annat pass och en annan instruktör och det funkade inte alls... Kanske för att jag var så trött och kom direkt från en tupplur på soffan. Kanske för att jag helt enkelt har för dålig koordinationsförmåga. Hur som helst lämnade jag passet efter 15 min och körde 20 min crosstrainer och 20 min löpband istället...

Som sagt var jag väldigt sliten förra veckan. Denna vecka hoppas jag på att vara piggare. Träningen har i vilket fall börjat bättre och framförallt roligare!! Mer om det sen!

Till något helt annat. Äntligen har min cerise orkidé börjat blomma igen! Mitt i kalla vintern...


Helg!!

Har varit mycket på jobbet denna vecka så har varit lite sliten ska erkännas. Men nu är det helg!!

Ligger lite efter med städning och tvätt men lite roligheter ska ändå hinnas med denna helg! Tänkte åka upp till Eldris för en fika och för att Tyra ska få åka lite skidor. Sen ska en riktigt god middag tillagas ikväll, då det även är dags för Mello!! Imorgon är det kalasdags!

Blir nog en bra helg!

Sen är det bara tre veckor kvar tills vi drar till solen och värmen, underbart!!!


RSS 2.0