Standby...

Det här med att ha flera bloggar fungerade inte så bra. Har inte prioriterat bloggandet heller på sistonde då det har varit fullt upp! Har ändå kvar bloggen ett tag till, kan ju komma en dag när jag kan blogga som jag hade tänkt från början! Gillar att skriva och en blogg med yta och djup blandat tyckte jag var i bra idé! Min förhoppning var att bloggen skulle bidra till inspiration och eftertanke... Nu blev det inte så, men en dag kanske!


Osynlig??

Kanske att ni tycker att jag är lite osynlig för tillfället men det är för att det är full rulle nu mest hela tiden! Känner ni för att springa på mig är jobbet, hemmet eller stallet heta tips!

Jobbet rullar på, tycker att det är kul att jobba! Idag gick jobbpasset otroligt fort, fixade ett reabord (50%) och hade en del kunder så det sa bara svisch, sen var det dags att gå hem igen. Skönt ändå att lördagspassen är ganska korta, speciellt när jag har 6 dagars arbete/vecka nu i några veckor framöver... 

Min sambo och jag bestämde redan förra helgen att detta skulle bli en lugn helg och det känns helt rätt! Var ute på rajraj förra lördagen så att det blir goda ostar, parma, lite vin och en film hemma ikväll känns riktigt bra! Har också kunnat ta det lugnt efter jobbet idag, myst med min underbara dotter och ridit ut i kvällsolen är vad jag har gjort efter jobbet. Eller just det, hann med en kort shoppingtur också! Två toppar från Stil (samma modell, två färger) fick följa med hem samt en stor lampa att ha över matplatsen i vardagsrummet! Blev ingen kristallkrona men tror faktiskt att denna kommer att passa ypperligt. Får visa er senare... 

Ska försöka att slänga upp ett eller flera inlägg i morgon också så har ni något att kika in för!!

Trevlig lördagkväll/helg på er nu!

 


Några dagar har passerat...

Om det var fullt upp på jobbet häromdagen så var det precis tvärtom igår. Hoppas på åter en vändning idag, mycket roligare med fullt upp! Försökte att förgylla gårdagen med sushilunch men tyvärr var det inte bra. Laxen smakade absolut ingenting... Såg gott ut iaf! Eller?? Idag blir det matlåda med grillat, blir nog bättre!



Har också haft en ledig dag! Passade på att fixa en massa hemma som inte hinns med när man jobbar, bland annat rensade jag lite ogräs och fixade på uteplatsen på framsidan, möblerade om där och planterade en ny blomma, en hortensia. Ni kan få se bilder sen! Såg också en riktigt bra film, Black Swan. Gillade hur filmen var uppbyggd, började dock att analysera den, en "skada" från mina studier i litteraturvetenskap skulle jag tro...

Till något helt annat... Har för tillfället en del roliga produkter att prova! På tävlingen med hästen vann jag hårspray från Matrix (det vet jag är bra för det har jag provat förut) men också schampo och balsam från Schwartskopf Essensity. Sedan fick jag även en födelsedagspresent av min syster betående av produkter från Bodyshop! Har redan provat blueberry bodybutter och det var kanon! Luktade gott och härlig konsistens!


Burkarna och skålen som ni ser på bilden är ifrån Adding Lifestyle.


Då jag ändå knäppte kort i badrummet passade jag på att ta en liten bild i fönstret också! Tycker att blommorna är så söta!! Ljusstakarna kommer ifrån Åhléns.

Vill också tacka er som lämnar kommentarer! Jag blir jätteglad ska ni veta av era fina och vänliga ord! 

Nya inköp

Har skrivit att denna blogg ska handla om bland annat mode. Det har den inte gjort överhuvudtaget hitintills. Men det är i och för sig många saker som inte blev som jag tänkt med denna blogg! Ni får ta den för vad den är och så hoppas jag att ni gillar den för det! Gör ni det, sprid det gärna! Är inte så haj på hur man gör för att synas i bloggvärlden...

Idag har har vi haft att göra på jobbet! Full rulle! Är ni i Mora måste ni besöka butiken Adding Lifestyle, finns massor med fint! Är dock farligt att jobba i en inredningsbutik, blir lätt dyrt då många av varorna åker med hem i kassar! Idag blev det dock lite shopping i andra affärer då jag tog en liten runda på lunchen och en liten runda på eftermiddagsrasten. 

Först läste jag på butiken Stils hemsida att det kommit in byxor med hög midja och dragkedja igen. Då jag redan har ett par i ljust jeanstyg som är jättesköna (enda kruxet är att de töjt ut sig en del, men när de är nytvättade är de perfekta!) tänkte jag att det vore bra med ett par svarta också. Grejen var att de även fanns i ett lite mörkare jeanstyg så det fick bli ett par i varje färg! Det blev också olika storlekar på dem, jeanstyget verkade vara lite mer stretch än det svarta tyget så där lyckades jag klämma på mig en storlek mindre!


Knäppte med blixt, jeansen är lite mörkare i verkligheten.

Var också in på Solveigs för att spana in deras rea. Grabbade tag i en klänning på vägen till provhytten som jag "bara skulle prova", den var egentligen lite väl galen för min stil men gillade ändå modellen. Väl på där i provhytten fick jag för mig att den faktiskt både satt riktigt bra och var ganska fin så högg till och köpte den!



Dåliga bilder, även dessa tagna med blixt. Lovar att ge er en bild hur den ser ut på, när jag väl får tillfälle att använda den... Mönstret går dock inte att ta miste på. Galen!!! Den är från Desigual...

Ett mindre angenämnt träningspass...

Var nyss ute på en löptur/PW. Blev nog mer PW än löpning idag. Det enda jag kunde tänka på var bilden som min sambo mmsat till mig på jobbet ett par timmar tidigare, en bild på köttfärssås. Han ville bara visa att maten väntade hemma men den där bilden etsade sig fast och magen började kurra redan då! Har man bestämt sig för träning efter jobbet måste man dock fullfölja så maten fick vänta när jag kom hem och istället snörades löpskorna på.

Det var dock inte bara jag som var hungrig ute i spåret. Myggjävlarna var också extremt hungriga! Då jag inte hade sådan fart idag sprang jag heller inte ifrån de små jävlarna...

Som ni kanske märker så är jag på hugget, bäst att hugga in på köttfärssåsen nu! Blir nog ett glas vitt till också, bara för att... 

Återkommer med nytt inlägg snart, det första i den utlovade "modekategorin", en kategori som ekat tom här på bloggen! Idag har jag dock fyndat några plagg så tänkte att jag skulle visa er! På återseende/hörande/läsande?!

(Ok då, solen sken och det var härligt under mitt träningspass!)

Förläng livet på rosorna!

Kommer ni ihåg rosorna som var "Fairtrade"märkta som jag skrev att jag fått på min födelsedag? De har hållt sig fina ända tills nu! Faktiskt kommer jag att få njuta av dem ytterligare någon dag då jag knipsade av några av blommorna och la i en skål fylld med vatten:


Denna skål är ifrån Marimekko.

RSS 2.0